Căutare MDM

Buletin

Frână de mână (pedală) Chevrolet Colorado 2004

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30109 prin manual-mecanic
Aș vrea să știu cum se reglează frâna de mână (care este o frână de pedală) la un Chevrolet Colorado din 2004, deoarece am unul și nu știu cum pot să-l reglez sau trebuie doar să schimb plăcuțele sau frânele spate. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30110 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Frâna de mână (pedala) la un Chevrolet Colorado din 2004
Probabil are regulamentul sub vehicul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30125 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Frâna de mână (pedala) la un Chevrolet Colorado din 2004
Cel mai ușor lucru, prietene, este să urmezi linia de la actuator la frânele spate. Unele dintre piesele sale ar trebui să aibă un dispozitiv de reglare. Acesta este de obicei amplasat sub vehicul la mașinile din acei ani, mai ales când sunt de tip pedală. Există însă și posibilitatea să nu aibă unul și să poată fi reglat de pe plăcuțele de frână spate.