Căutare MDM

Buletin

Suspensie Grand Vitara - anul 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni - Acum 13 ani și 7 luni #29969 prin manual-mecanic
Suspensie Grand Vitara - Anul 2000 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, doamnelor și domnilor...

Sunt din Caracas, Venezuela, și am o problemă cu camionul meu. Am schimbat recent toate cele 4 amortizoare, articulațiile sferice, terminalele și vârfurile trepiedului pentru că am simțit că camionul nu mai are amortizare, dar nu a fost nicio diferență... de fiecare dată când lovește o gaură, sună foarte uscat și se simte ca și cum nu mai are amortizare... ar putea fi oare nevoie să schimb o altă piesă pe care nu am schimbat-o și care este esențială pentru ca suspensia să fie mai moale?????.... ajutor vă rog.... Mulțumesc anticipat...
Ultima editare: acum 13 ani și 7 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29984 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Suspensie Grand Vitara - Anul 2000
Tava de suspensie este, de asemenea, foarte importantă pentru netezime, uneori lovitura acesteia este confuză, dar fiți atenți pentru că dacă amortizoarele pe care le-ați instalat sunt pe benzină atunci vor fi întotdeauna dure și nu este că ar fi rău, ci doar că sunt foarte dure și rigide, aici în Chile le numesc kitul rancho.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30006 prin manual-mecanic
Mulțumesc, kikemec...

Deși aș vrea să știu tehnic ce vrei să spui când spui tava de suspensie... din moment ce toate piesele de schimb pe care le-am pus sunt originale și mi se pare că era mai moale înainte... de aceea aș vrea să știu să văd dacă este ceva ce menționezi...

Și încă o dată mulțumesc...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30016 prin manual-mecanic
Tava suspensiei este piesa metalică unde este atașată articulația sferică și este ancorată pe șasiu. După cum v-am mai spus, dacă ați instalat amortizoare pe gaz în loc de unele lichide, se va simți mai rigid indiferent de ce faceți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30058 prin manual-mecanic
Gata...

o să verific...

Mulțumesc încă o dată, kikemec...