Căutare MDM

Buletin

verificare a scurgerilor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29944 prin manual-mecanic
Testare etanșeități Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, există vreo modalitate de a verifica dacă mașina mea are scurgeri la galeria de admisie, la galeria de evacuare sau la supapa de mers în gol? Ceva care nu este prea complicat. Mașina mea este un 2000i pe benzină din 1995. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29989 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: verificarea scurgerilor
Desigur, cea mai ușoară cale este să scoți furtunul care intră în admisie și să bagi mâna înăuntru. Dacă vehiculul continuă să funcționeze, ai scurgeri de aer, dar ar fi important să ne spui ce vehicul este, marca, modelul și care este problema ta, pentru a te putea ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29999 prin manual-mecanic
Da, mașina mea este un Renault Laguna 2000.i115 CP 8v. Din 1995. Mașina funcționează ca în trei cilindri. Îi lipsește puterea. Ralantiul accelerează, urcă și coboară și uneori se cam încălzește pe rampe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30019 prin manual-mecanic
Dacă este cazul, ar trebui să vezi care cilindru are rateuri, să îl identifici prin scoaterea cablurilor unul câte unul, pentru a vedea dacă vehiculul are mai multe rateuri, la unele vehiculul va rămâne la fel sau va avea mai puține rateuri și acela este cel care are problema, dacă nu este cu cabluri și este cu bobine independente, deconectează-le una câte una, verifică și bujiile, important este să identifici cilindrul pentru a determina ulterior dacă are rateuri din cauza scânteii sau a combustibilului, și apoi vom vedea ce facem, scoaterea bujiilor este un parametru bun, deoarece uitându-ne la starea lor se pot identifica defecțiunile. mult succes și comentează ca să te putem ghida în continuare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #30026 prin manual-mecanic
Da, am verificat bujiile scoțând firele și totul este în regulă. Am înlocuit firele bujiilor, distribuitorul, bujiile și senzorul de temperatură a lichidului de răcire cu unele noi. Ce ar putea fi? Mulțumesc.