Căutare MDM

Buletin

Nissan 350Z nu accelerează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29897 prin manual-mecanic
Nissan 350Z nu accelerează Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, sunt îngrijorat. Am un Nissan 350Z din 2006 cu motor VQ35D și nu accelerează. Senzorul de pedală a fost schimbat și este tot la fel. Scanerul a arătat defectul P2135, care este senzorul de poziție a pedalei de accelerație. Ei bine, a fost schimbat și este tot la fel și nu accelerează. Ce pot face? Ajutor urgent, vă rog. :(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29922 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan 350Z nu accelerează
Salut, hai să vedem dacă senzorul care îți dă semnalul nu este cel de pe pedală ci cel de pe corpul clapetei de accelerație, care îți spune sarcina mașinii prin clapeta de accelerație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29923 prin manual-mecanic
Salut, verifică presiunea combustibilului, s-ar putea să fie mică sau țeava de eșapament s-ar putea să fie înfundată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29926 prin manual-mecanic
Am făcut deja testul fără ca evacuarea să fie acoperită și totul rămâne la fel, și primesc această eroare p2135 și astăzi primesc încă una p2123, adică două erori. Sunt confuz, codurile nu se șterg, am făcut o curățare la corpul clapetei de accelerație, la TPS, am schimbat două module de ralanti pentru că sunt două butoaie, mașina asta are două corpuri de accelerație și nu există nicio modificare. Aș vrea să știu ce simptome și soluții există cu această problemă de neaccelerare pentru a exclude alte probleme, este posibil ca din cauza senzorilor electronici să fi fost deprogramați sau sunt doar schimbați și nu trebuie reprogramați pentru ca informațiile să ajungă la ECU pentru că mi-au spus că există vehicule care trebuie reprogramate la schimbarea acestor senzori ai corpului clapetei de accelerație... vehiculul a avut deja o reglare completă, filtrele de benzină, aer și ulei au fost schimbate și nimic, această eroare continuă, apreciez opiniile voastre prieteni și aș vrea să mă ajutați cu acest caz, sunt deja îngrijorat, nu este nimic de făcut. :(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29938 prin manual-mecanic
În general și cel mai frecvent trebuie să reprogramezi ECU-ul, deoarece fiind electronic, dacă nu îi spui computerului că ai schimbat piesa, acesta nu o descoperă singur, este cel mai normal lucru care se întâmplă cu aproape toate acceleratoarele electronice, al doilea cod este de la comutatorul de pedală, ar trebui să verifici dacă conexiunea este în stare bună, uneori se udă și te deranjează, verifică dacă funcționează cu rezistența variabilă.