Căutare MDM

Buletin

Pompă de servodirecție standard Topaz 94

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29855 prin manual-mecanic
Pompă de servodirecție standard Topaz
Bună dimineața tuturor. Aș dori să vă cer ajutorul. Un mecanic mi-a reparat pompa servodirecției și a vrut să-mi ceară 1.500 de pesos, 800 pentru piese și 700 pentru manopera. Nu i-am plătit încă pentru că a recunoscut că era deteriorată.
Singura problemă era că pompa continua să facă zgomot.
Întrebarea mea este dacă ar trebui să o repar din nou sau să o schimb cu una second-hand sau nouă?
Și cât cere un mecanic pentru această problemă cu manopera? Inițial mi-a spus 300, iar acum mi-a spus 700.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29885 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de servodirecție Topaz 94 Std
Cel mai bine ar fi să îl schimbi cu unul folosit sau nou, deoarece reparațiile la această componentă sunt întotdeauna complicate și nu ies întotdeauna așa cum ți-ai dori, chiar dacă depui toată grija și efortul, când fierul de călcat pur și simplu nu vrea, pur și simplu nu vrea și nimic mai mult, pentru a-l schimba în Chile se percepe cam 20 de mii de pesos chilieni, nu știu cât va fi în moneda ta, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29914 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pompă de servodirecție Topaz 94 Std
Bună dimineața și vă mulțumesc pentru comentarii și informații. Ar trebui să verific cât este suma respectivă în pesos mexicani.

O să cumpăr unul nou în schimb.

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29915 prin manual-mecanic
Și Kikemec, o să verific prețul pentru că acei 20.000 de pesos chilieni despre care spui că e costul manoperei, ei bine, aș prefera să cumpăr altă mașină de aici. Se vând cu suma asta în Mty, NL,

unde e mai scump să ai o mașină, în Chile sau în Mty, NL, Mexic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29941 prin manual-mecanic
Hahaha, nu sunt mulți bani aici, 20 de mii de pesos, 535.464 MXN, suma asta e în pesos mexicani, dar nu în Chile, nu e scump să ai mașină.