Căutare MDM

Buletin

Mitsubishi Lancer 4G13, model 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29808 prin manual-mecanic
Mitsubishi Lancer 4G13, model 1998. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, salutări din Guatemala! Am un Mitsubishi Lancer din 1998 cu motor 4G13. Problema este că, după ce funcționează o vreme sau odată ce atinge temperatura de funcționare, începe să aibă rateuri la turații mici. Am înlocuit deja firele bujiilor, capacul distribuitorului, discul și bujiile. Bănuiesc că este bobina de aprindere, dar problema este că este în interiorul distribuitorului, iar aici, în Guatemala, o vinde doar dealerul oficial Mitsubishi. În plus, este puțin cam scumpă, așa că nu vreau să risc și să am în continuare problema. O altă opțiune este să cumpăr una second-hand, dar dacă și aceea este defectă? Nu sunt sigur. Mi s-a spus că ar putea fi și presiunea combustibilului, pompa de combustibil și alte lucruri. Ce părere aveți? Aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29815 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Mitsubishi Lancer 4G13, model 1998
Salut, este cu carburator sau cu injecție?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29828 prin manual-mecanic
Este cu injecție, o rudă de-a mea are una de același model, așa că am schimbat cât mai multe piese posibil, iar problema persistă. Una dintre ultimele opțiuni rămase este pompa de combustibil, care este în rezervor, deoarece filtrul de combustibil a fost schimbat, dar era complet înfundat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29841 prin manual-mecanic
Dacă filtrul era înfundat, ar trebui să curățați și injectoarele; acestea se murdăresc destul de mult și tind să provoace acele smucituri. Și, așa cum ați menționat, verificați pompa de combustibil și recomand să curățați senzorul de debit masic al aerului foarte atent; și acesta provoacă o problemă foarte similară.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #36672 prin manual-mecanic
Bună ziua. Aveți manualul de utilizare pentru acest vehicul? Am același, dar nu știu nimic despre el și aș vrea să văd ce întreținere generală este necesară. Mulțumesc