Căutare MDM

Buletin

Cum se instalează un indicator de temperatură a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29684 prin manual-mecanic
Vreau să instalez un indicator pe un Opel Zafira din 2007, care nu vine cu unul din fabrică. Martorul luminos se aprinde doar în caz de urgență. Mă tem că s-ar putea ca computerul de bord să o ia razna când urc în mașină.
A instalat cineva unul și mă poate sfătui cu privire la pașii de urmat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29711 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se instalează un indicator de temperatură a motorului
Nu este complicat, există două versiuni, una electrică și una mecanică, sunt doar nume, nu vă faceți griji, trebuie să găsiți un loc pe motor pentru a face un cuplaj în circuitul de apă pentru a-l putea monta, trebuie să fie în contact cu apa dacă se poate înainte de termostat pentru o citire bună, partea electrică este scrisă în interiorul cutiilor acestor elemente deci nu este nimic din afara acestei lumi, nu veți deteriora computerul vehiculului dumneavoastră atâta timp cât instalația este complet independentă de instalația originală, nu veți avea nicio problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29741 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se instalează un indicator de temperatură a motorului
În primul rând, mulțumesc pentru răspuns, Kikemec. De unde am cumpărat contorul, mi s-a spus că este montat pe blocul motor, pe unul dintre șuruburile acestuia. Și, așa cum am menționat mai devreme, nu știu ce cabluri de tensiune să folosesc care să nu deterioreze unitatea de control. Și nu înțeleg ce vrei să spui prin „instalarea este complet independentă de instalarea originală”.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29757 prin manual-mecanic
Dacă ți-au spus că există un șurub în bloc, scoate-l, vezi dacă ai apă și pune markerul în contact, în ceea ce privește cablurile de tensiune pe care le menționezi, va depinde de tensiunea cu care funcționează markerul pe care l-ai cumpărat, dacă este de 12 volți, este mai bine să iei un cablu direct de la baterie sau, în caz contrar, de la un curent de contact, astfel încât să se oprească imediat când scoți cheia, iar celălalt cablu este doar masă, îl poți arunca la șasiu, ceea ce este recomandat, instalarea independentă se referă la a pune singur cablurile și a nu perfora cablurile pe care vehiculul le are deja, în orice caz, atâta timp cât nu perforați niciun senzor nu veți avea probleme.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31415 prin manual-mecanic
Cum se instalează indicatorul de temperatură pe un Fiat Palio 1.3 din 1997???