Căutare MDM

Buletin

Cum se resetează computerul BMW 320D

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29662 prin manual-mecanic
Cum se resetează computerul BMW 320D Publicat de manual-mecanica
Mă poate ajuta cineva să resetez computerul de la BMW-ul meu 320D pentru a elimina mesajul SERVICE, cum ar fi schimbul de ulei?
Mulțumesc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29665 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se resetează computerul BMW 320D
Există mai multe metode de a reseta mașina, cea mai simplă dacă mașina are va fi să apeși câteva butoane gestionate de computerul de bord, dar depinde de producător... informează-te bine. A doua opțiune este să iei un laptop care are software de genul: autodata sau Mitchell and Demand 5.8, recomand ultima variantă deoarece este mai completă (pe care o poți obține de la: w3.gratisprogramas.org), știu că această opțiune pare complicată deoarece în afară de laptop vei avea nevoie de un conector OBD cu USB (care nu este altceva decât un cablu conectat de la PC la mașină) pe care îl poți obține dacă ai un prieten care are un mecanic și ți-l cumpără.

SPER CĂ ȚI-AM FOST DE AJUT...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29679 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Cum se resetează computerul BMW 320D
Mulțumesc foarte mult, acum văd că există două tipuri de conectori: OBD și OBD2, și o placă trebuie fabricată și pentru a servi ca convertor www.bmwfaq.com/f102/fabricacion-del-interfaz-bmw-obd2-51095/ , voi vedea ce pot face.