Căutare MDM

Buletin

Lipsă de putere Hyundai Santa Fe 2008 CRDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29659 prin manual-mecanic
Lipsă de putere Hyundai Santa Fe 2008 CRDI Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am un Santa Fe din 2008 și am probleme cu alimentarea. Se blochează la semafoare în timp ce așteaptă semaforul verde și consumă excesiv de combustibil. A fost dus la un service auto, unde au verificat toate componentele electronice ale motorului și transmisiei și nu au găsit nicio problemă. Au decis să demonteze turbocompresorul pentru a-l inspecta din cauza unui zgomot ciudat.
Are cineva experiență cu acest tip de defecțiune?
Aș aprecia comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29735 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lipsa de putere la Hyundai Santa Fe CRDI din 2008
Salut prietene, nu ai avut niciun rezultat cu turbo? Scoate mult fum?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29761 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lipsa de putere la Hyundai Santa Fe CRDI din 2008
Încă nu am rezultatele testului turbo și nu iese fum pe eșapament, evacuarile sunt destul de curate pentru un motor diesel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29763 prin manual-mecanic
Salut prietene, am avut o problemă similară. Am verificat-o și rezultatul a fost că senzorul de debit de aer trebuia înlocuit.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29765 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult pentru ajutor, Kuhner. Voi încerca cu senzorul de mașină al unui prieten ca să compar rezultatele.
Te voi anunța mai târziu...