Căutare MDM

Buletin

Problemă cu combustibilul la Toyota Land Cruiser

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2953 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENI FORUMURI
Sunt nou pe forum și sper că mă puteți ajuta, cunoștințele mele de mecanică sunt foarte simple :huh: . „Permiteți-mi să clarific”

Problema mea este următoarea.
Am o dubă Toyota Land Cruiser V8 de 4700 cmc.
Știu că are un motor mare și consumă mult combustibil.

Întrebarea mea este: ce ar trebui să fac pentru a reduce consumul de combustibil și ce întreținere ar trebui să efectuez pentru a avea întotdeauna un consum redus de benzină sau să adaug vreun produs sau accesoriu?

Un prieten mi-a spus să pun un turbo pentru a reduce consumul de benzină, pentru că ar consuma mai mult aer decât benzină. Este adevărat?

Ajutor vă rog, aș fi recunoscător :laugh:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2961 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu combustibilul la Toyota Land Cruiser
Hei, bună seara, doar faptul că este un 4700, consumul este mare. Ulterior, dacă mașina are turbo original, poți regla și deschiderea clapetei de vest pentru a obține o putere mai mare. De asemenea, verifică consumul original stipulat de producător. Apoi, câți kilometri are mașina și câți ani au bujiile? Ulterior, aditivii se pot îmbunătăți oarecum, dar nu chiar atât de mult. Cu stimă, Alfredo.B)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.