Căutare MDM

Buletin

martorul luminos de autodiagnosticare a motorului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #29502 prin manual-mecanic
Bună ziua, martorul luminos de autodiagnosticare a motorului, situat în centrul bordului, se aprinde uneori. Face asta de când am pus GNC și nu se aprinde continuu. Durează o secundă și apoi se stinge. Nu știu ce ar putea fi. Vă mulțumesc pentru timpul acordat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #29507 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Martor luminos de autodiagnosticare a motorului
Când timpul de aprindere este atât de scurt și nu provoacă nicio defecțiune, acest lucru s-ar putea datora unui contact slab între unul dintre senzori sau unei mici tăieturi în bordul propriu-zis.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #29539 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Martor luminos de autodiagnosticare a motorului
:) Mersi, am fixat cablurile injectoarelor și am adăugat ulei, până acum nu s-a mai aprins, trebuie să fi fost un contact, mulțumesc pentru sprijin!!!!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #29540 prin manual-mecanic
Martorul galben VERIFICARE MOTOR pentru Peugeot indică faptul că există sau a existat o defecțiune la un sistem care alcătuiește motorul (injecție, aprindere, admisie), dar se aprinde și atunci când partea mecanică a motorului a suferit o ușoară deteriorare care ar putea începe să se genereze, prin urmare, și știind că vehiculul dumneavoastră este adaptat să funcționeze pe benzină, este clar că atunci când funcționează cu acest combustibil, toate motoarele, fără excepție, tind să funcționeze la o temperatură mai mare decât în mod normal (+90°C) și, dacă da, acest factor poate altera aprinderea prin autodetonare sau s-ar putea ca sistemul de răcire să nu funcționeze în cel mai corect mod, iar în ceea ce vă pot ajuta cu plăcere, aștept răspunsul dumneavoastră.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #29567 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru informații, acum funcționează bine, și s-ar putea să fi fost problema temperaturii, am avut o scurgere de apă la un furtun de încălzire, sărbători fericite tuturor!