Căutare MDM

Buletin

Mașina mea are probleme cu schimbarea vitezelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29469 prin manual-mecanic
:( Salut, am un Stratus din 2004 și s-a aprins brusc martorul de verificare a motorului de pe bord. Când se întâmplă asta, accelerez între schimbările de viteze, pare să încetinească la fiecare 20 km/h (12,2 mile), ceea ce este aproximativ limita de viteză maximă pentru fiecare schimbare de viteză. Cu toate acestea, schimb treapta și continuă să meargă înainte. E ca și cum viteza încetinește când ajung la limita de viteză maximă pentru fiecare schimbare de viteză și nu mai pot accelera. Mi s-a spus că e convertorul catalitic; l-am scos și nimic. E tot la fel. Știe cineva ce este? Pentru că acest martor se aprinde și se stinge după bunul plac.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29472 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mașina mea are probleme cu schimbarea vitezelor
Ar putea fi senzorul MAF al debitmetrului de masă de aer, așa se numește.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29478 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mașina mea are probleme cu schimbarea vitezelor
Mulțumesc enorm, și știi cumva dacă reparația aia e scumpă?... Cum îi spun mecanicului să o verifice?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni - Acum 13 ani și 7 luni #29483 prin manual-mecanic
Sunt locuri care pun scanerul pe el și nu te taxează. Dacă pun scanerul, sigur îți va spune problema, adică codul. Dacă îți dau codul și nu știu care este, introdu numărul codului aici pe această pagină și îți voi spune exact care este problema. Verifică filtrul de aer să te asiguri că nu este murdar, și asta îți poate da probleme. Îți recomand să-l scanezi mai întâi ca să fii 100% sigur că este acel senzor, deoarece este foarte scump. Nu costă nimic instalarea; are doar două șuruburi mici. Fă scanarea chiar dacă nu este aprinsă martorul motor, dar îți va da codul.
Ultima editare: acum 13 ani și 7 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29523 prin manual-mecanic
Salut prietene, sunt de acord cu colegul meu, dar să nu uităm de EGR, care face probleme enorm. Zilele trecute am ieșit să testez un 525 care făcea același lucru și era tot EGR-ul. DECONECTEAZĂ-L ȘI TESTEAZĂ-L.