Căutare MDM

Buletin

câteva întrebări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2942 prin manual-mecanic
Câteva întrebări. Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Ei bine, voiam să te întreb câteva lucruri. Prima este dacă trebuie schimbată cureaua de distribuție când garnitura de chiulasă este făcută, chiar dacă are 20.000 de kilometri. La reprezentanța Renault îmi spun că trebuie, pentru că se slăbește, că dacă așa și așa, iar cealaltă este, pentru 600 de euro să faci garnitura de chiulasă, cum vezi tu, schimbarea șuruburilor, a garniturilor, rindeluirea etc.

Un weekend plăcut ;);) B)

Noroc

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2991 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă : câteva întrebări.
Primul lucru este să știm despre ce motor Renault vorbim, ca să știm dacă 600 de euro este scump sau ieftin. În principiu, acest preț nu este excesiv pentru reparația despre care vorbim. În ceea ce privește

cealaltă problemă (curea de distribuție), vă spun, depinde. Dealerii oficiali nu depun niciun efort și nu vor refolosi piese care ar putea cauza probleme (în plus, bineînțeles, din moment ce o vor înlocui, vă vor percepe o taxă).

Dacă am vorbi despre atelierul unui coleg, el a montat singur cureaua, și vrei să economisești niște bani, iar el este sigur de ceea ce face, atunci aș spune că nu e nicio problemă să reinstalăm aceeași curea, dar în mod normal nu se face.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3000 prin manual-mecanic
Dacă te referi la cureaua de distribuție, aș schimba-o chiar dacă ar fi la service-ul prietenului meu. O curea de distribuție poate costa în jur de 30 de dolari. Cu siguranță aș schimba-o, din moment ce se face asta peste tot.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3011 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns.
Motorul este de la un Renault Express 1.9 Diesel F8Q, dar cu ce mi-ai explicat, sunt mai liniștit acum. În orice caz, când o duc la service, o să le spun să se uite la curea, pentru orice eventualitate.

Mulțumesc.