Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Aveo, accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #29369 prin manual-mecanic
Chevrolet Aveo, accelerează singur. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, mașina mea accelerează singură. Am înlocuit deja supapa IAC și am curățat corpul clapetei de accelerație, dar tot face același lucru. Aș aprecia foarte mult orice ajutor și, dacă cineva are manualul de service și îl poate încărca, aș fi foarte recunoscător. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #29373 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Aveo, accelerează singur
Salut Victor, întrebare: Motorul se turează prea tare? Sau e ca și cum motorul ar fi rece? Dacă da, ai încercat să schimbi senzorul de temperatură? Mai întâi, verifică dacă ai vreo citire a rezistenței în ohmi. Nu am manualul, dar există un program numit Autodata. Încerc să-l obțin, dar nu-l am încă... dacă reușești să-l obții, ar putea fi util, deoarece arată niște date relevante.

Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #29378 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Aveo, accelerează singur
Uite, mașina se turează la temperatura normală de funcționare dacă opresc într-un viraj. Când accelerez din nou, turațiile scad. Nu există lumini de avertizare pe bord. Se observă mai mult când apăs ambreiajul. De asemenea, am demontat recent din nou corpul clapetei de accelerație și am constatat că furtunul care leagă filtrul de aer de corpul clapetei de accelerație este rupt. Nu știu dacă are legătură. Unde este amplasat senzorul de temperatură? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #29386 prin manual-mecanic
Contează dacă are un debitmetru înainte de admisia de aer; dacă nu, nu contează deloc. Are o clapetă de accelerație cu cablu sau este electronică?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #29413 prin manual-mecanic
Are un cablu pentru accelerare, mulțumesc.