Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Aveo, accelerează singur

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29369 prin manual-mecanic
Salut prieteni, mașina mea accelerează singură. Am schimbat deja supapa IAC și am curățat corpul clapetei de accelerație și tot e la fel. Aș dori ajutorul vostru și dacă cineva are manualul de service și îl poate încărca, aș aprecia. Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29373 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Aveo, accelerează singur
Salut Victor, întrebare: Se turează prea repede? Sau e ca și cum motorul ar fi rece? Dacă da, ai încercat să schimbi senzorul de temperatură? Mai întâi, verifică dacă ai vreo rezistență în ohmi. Nu am manualul, dar există un program numit (Autodata). Încerc să-l obțin, dar nu-l am încă. Dacă îl obții, s-ar putea să fie de ajutor, deoarece afișează niște date relevante.

Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29378 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Aveo, accelerează singur
Uite, mașina accelerează la temperatura normală de funcționare dacă opresc într-un viraj, când bag în viteză coboară, nu indică o defecțiune la panou, când apăs ambreiajul se observă mai mult și, de asemenea, acum am demontat din nou corpul clapetei de accelerație și am găsit furtunul care leagă filtrul de aer de corpul clapetei de accelerație spart, nu știu dacă asta are vreo influență, unde este senzorul de temperatură? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29386 prin manual-mecanic
Contează dacă are un debitmetru înainte de admisia de aer? Dacă nu, nu are niciun efect. Are accelerator cu fir sau este electronic?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29413 prin manual-mecanic
Are o frânghie pentru accelerare, mulțumesc