Căutare MDM

Buletin

montură cu vârf tripoid

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29176 prin manual-mecanic
Suport pentru vârf de trepied Publicat de manual-mecanica
Salutări, dragi prieteni. Nu știu aproape nimic despre mecanică, dar aș vrea să încerc să instalez suportul pentru trepied pe Fiat-ul meu Uno 1.5 din 1992. Dar nu știu cum să fac. Aș vrea să-l pot instala cu ajutorul vostru. Întrebările ar fi atunci: Cum fac și de ce am nevoie pentru a face asta? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29179 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ansamblul vârfului trepiedului
Trebuie să scoți arborele osiei pentru a face asta, dacă te referi la trepied. Dacă este vorba de articulația conică sau de articulația homocinetică, scoate capacul de praf și verifică dacă există o clemă în centru pe care o poți deschide cu un clește și o poți scoate. Dacă nu, lovește-o puternic cu un ciocan de teflon pentru a elibera siguranța.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29199 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc pentru informații. Nu am încercat încă. O să fac așa cum recomanzi. Mulțumesc încă o dată.
[attachment:1]homokinetic extractor.flv[/attachment]

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29200 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc pentru informații. Nu am încercat încă. O să fac așa cum mi-ai recomandat. Mulțumesc încă o dată.