Căutare MDM

Buletin

Peugeot 405 francez prea avansat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29168 prin manual-mecanic
Peugeot 405 francez, prea avansat. Publicat de manual-mecanica
Am un Peugeot 405 din 1994, motor francez, injecție, cu benzină când îl schimb pe benzină, pistonează ca și cum ar fi prea avansat, și cum nu există nicio modalitate de a-l avansa, deoarece senzorul este fixat pe volan, dacă cineva mi-ar putea spune cum să rezolv problema aș aprecia.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29169 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 405 francez, prea avansat
Salut prietene... eu văd lucrurile așa... dacă mașina este inițial pe benzină și aprinderea nu este reglată, atunci are nevoie de un anti-detonant, iar asta se obține cu benzină cu cifră octanică mare sau/și adăugarea unui aditiv pentru creșterea cifrei octanice.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29171 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 405 francez, prea avansat
Mersi, o să încerc, dar pentru modelul cu benzină super cu 85 octani ar trebui să funcționeze bine.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29181 prin manual-mecanic
Problema poate fi rezolvată printr-un upgrade al unității motorului sau printr-o descărcare, sau este posibil să aveți un senzor de detonație defect.