Căutare MDM

Buletin

Am probleme cu presiunea uleiului la mașină

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28812 prin manual-mecanic
Martorul de presiune a uleiului se aprinde la un Chevy Monza din 2009. Am schimbat deja pompa și becul, dar problema persistă. Ce pot face?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28820 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am probleme cu presiunea uleiului la o mașină
Ca sfat, măsoară presiunea uleiului cu un manometru pentru a te asigura că funcționează. Dacă presiunea crește, s-ar putea ca cablul să fie deteriorat și nimic altceva, dar verifică mai întâi presiunea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29085 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Am probleme cu presiunea uleiului la o mașină
Verificați dacă cablul nu este legat la masă la vehicul. Dacă schimbați pompa și presiunea este încă scăzută, este posibil să fie nevoie să începeți demontarea acesteia din cauza unei posibile probleme cu carcasa sau a unei întrețineri deficitare a uleiului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29086 prin manual-mecanic
Mai întâi verifică dacă scafandrii (punctele) scot un sunet pentru că dacă nu scot înseamnă că pompa ta funcționează în stare bună... și că ar putea fi doar cablul becului... acum dacă punctele scot un sunet... ar fi necesar să verifici presiunea cu un manometru... dacă presiunea este mică atunci pompa ta nu mai funcționează... salutări și sper că te ajută. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29088 prin manual-mecanic
Primul lucru pe care ar trebui să-l faci este să te asiguri de presiune, măsoară-o cu un manometru, trebuie să faci acest lucru cu motorul la temperatura normală de funcționare, astfel încât să fie o citire reală și fiabilă, dacă în acest test se observă un rezultat al presiunii scăzute, ar trebui să te îngrijorezi, deoarece ar putea fi chiar un caz de uzură între metale și arborele cotit.