Căutare MDM

Buletin

Nissan Murano 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28798 prin manual-mecanic
Nissan Murano 2007 Publicat de manual-mecanica
Sunt pe cale să cumpăr un Murano din 2007, dar mi s-a spus că modelele Murano au probleme cu transmisia din fabrică. Este adevărat?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28804 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Nissan Murano 2007
Nissan are cele mai fiabile transmisii automate pe care le poți găsi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28822 prin manual-mecanic
Este adevărat, cutiile de viteze Nissan nu se strică la fel de des ca cele ale altor mărci, trebuie doar să vă faceți griji cu privire la întreținere și veți fi bine. Nu uitați, cutiile de viteze automate vin cu o durată de viață utilă. Dacă vehiculul are mai mult de 150.000 de kilometri, nu-l cumpărați.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28824 prin manual-mecanic
Întrebarea mea este că am un prieten care, când a apărut Murano-ul din 2004, două luni mai târziu i s-a stricat transmisia, de unde și îndoiala mea, și bineînțeles, în afară de zvonurile pe care le-am auzit... sau s-ar putea ca cel cu problema să fie cel american sau japonez???

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28849 prin manual-mecanic
Japonezii și americanii fac lucrurile să dureze, poate a fost doar ghinion sau se întâmplă și cu condusul, care este principalul vinovat al eșecurilor.