Căutare MDM

Buletin

Nu știu ce s-a întâmplat, bujiile s-au udat cu benzină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3057 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu știu ce s-a întâmplat, bujiile se udă cu benzină
Primul lucru pe care ți-l recomand este să verifici presiunea din motor, presiunea din pompa de combustibil și, în același timp, dacă injectoarele nu stau deschise, dacă da, problema ta este că mașina se îneacă în benzină, dacă e compresie, posibil o supapă, dacă nu marchează nimic sau segmenții sunt foarte mici, îți recomand să începi de undeva, bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3074 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Nu știu ce s-a întâmplat, bujiile se udă cu benzină
Bunul meu scurtcircuit, îți mulțumesc foarte mult pentru urările de bine și îți doresc tot binele pentru totdeauna, pe curând și mult succes, LA REVEDERE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3075 prin manual-mecanic
Tornillin, îți mulțumesc foarte mult pentru sfat. M-am gândit să o fac, dar nu am un tester de compresie, dar o să-mi iau unul. Nu știu dacă cineva știe cum se testează injectoarele. Îmi poți spune te rog cum se face în avans? Mulțumesc foarte mult. Mult succes. PA.