Căutare MDM

Buletin

Defecțiune a transmisiei Stratus 2.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28725 prin manual-mecanic
Defecțiune transmisie Stratus 2.4 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, întrebarea mea este următoarea: Am un Stratus automat din 1996 și transmisia se defectează, stă în treapta a doua în modul „de rutină”. Am verificat-o la specialiști în transmisii automate. Mi-au spus că transmisia și sistemul electric al transmisiei (solenoizi, senzori etc.) sunt în regulă. Îmi spun că defectul este la un senzor al motorului. Întrebarea mea specifică este următoarea: ce senzori ai motorului afectează funcționarea transmisiei automate?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29002 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune transmisie Stratus 2.4
Nu există niciun senzor în motor care să afecteze transmisia și, într-adevăr, dacă aveți o defecțiune la transmisie, fie ea hidraulică sau electronică

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29017 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune transmisie Stratus 2.4
Salut, Sejaro, la unele vehicule automate cu transmisii electronice, există senzori care sunt partajați cu ECU-ul motorului. De exemplu, Isuzu Trooper din 1994 împarte TPMS-ul, senzorul de temperatură al motorului și turația (modulul de aprindere). TCM-ul manipulează, de asemenea, dezactivarea compresorului de aer condiționat atunci când este necesară tracțiunea. Cel mai bine este să scanați ambele computere (ECU, TCM) pentru a exclude defecțiunile electronice (senzori și actuatoare).