Căutare MDM

Buletin

Defecțiune la accelerația la Chevrolet Luv de 2,2 litri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni - Acum 13 ani și 8 luni #28659 prin manual-mecanic
Recent am achiziționat
din Chile un Chevrolet Luv complet demontat, cu motor de 2,2 litri. Am reușit să găsesc toate piesele motorului și toți senzorii. Problema este că nu accelerează așa cum ar trebui. Motorul își limitează accelerația la 2.000 rpm, producând detonații la evacuare. Toți senzorii și bobina sunt noi. Mă poate îndruma cineva? Aș dori să știu valoarea în ohmi a senzorului arborelui cotit, deoarece în toate testele efectuate, indică aceeași valoare.
Ultima editare: acum 13 ani și 8 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28702 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la accelerația la Chevrolet Luv de 2,2 litri
Dacă auzi un pocnet la evacuare, cel mai probabil e vorba de o reglare mecanică, dar senzorul ăla are efect Hall? Câte fire are?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28716 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiune la accelerația la Chevrolet Luv de 2,2 litri
Senzorul are trei fire, foarte asemănător cu cel de la Corsa și Optra, și nu este cu acțiune Hall. Am verificat deja lanțul de distribuție; este în punctele corecte, iar detonările au loc la turații mari. La ralanti, este perfect uniformă, fără defecte.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42139 prin manual-mecanic
Mai întâi un salut cordial tuturor membrilor acestui forum.
După ce am schimbat computerul, injectoarele, senzorul TPMS, senzorul MAP, senzorul de detonație, bobina, pompa de combustibil și chiar senzorul de kilometraj care nu avea nicio legătură cu defecțiunea, am descoperit că problema era că senzorul de poziție a arborelui cotit nu era deteriorat, ci nu corespundea homing-ului corect, deoarece m-am lăsat dus de unul dintre acei vânzători care vând piese de schimb pentru a vinde și nu pentru a ajuta la rezolvarea problemei, ei bine, mi-a explicat că problema era că homing-ul ar trebui să fie peste 1.00 și nu sub 7.00 homing și am descoperit și ceva curios, senzorul original vine polarizat, iar cel vândut ca schimb vine în mod normal inversat, provocând rateuri și pierderi de putere și chiar supraîncălzire și ei bine, aici las aceste informații pentru ca nimeni altcineva să nu treacă prin ce am trecut eu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42144 prin manual-mecanic
Informațiile sunt apreciate, sunt foarte utile pentru ceilalți membri ai forumului. Mult succes și îmbrățișări.