Căutare MDM

Buletin

AJUTOR KIMMEC

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28623 prin manual-mecanic
AJUTOR KIMMEC Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, vezi, dacă răspunzi la acest mesaj este din cauza problemei releului incandescent. Nu pot rezolva problema. Aș aprecia sfatul sau opinia ta. MULȚUMESC ȘI SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28703 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: AJUTOR KIMMEC
Moth, nu-mi amintesc ce problemă ai avut, nu funcționează sau se ard bujiile, trimite-mi un pv să-mi amintești.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28827 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicii manuale la subiectul Re: AJUTOR KIMMEC
Mulțumesc, kikemec. Apreciez atenția dumneavoastră. Din fericire, am rezolvat problema cu releele, deoarece acestea la modelele de înaltă presiune nu se activează de obicei dacă temperatura nu scade, deoarece acționează la o temperatură a lichidului de răcire de 8 grade. Problema aici, în cazul în care altcineva are această problemă, este la șinele arborelui cu came FORD, din cauza lipsei de presiune în circuit, tuburile de presiune excesivă ale injectoarelor. Vă mulțumesc foarte mult pentru atenție și salutări tuturor celor de pe forum.