Căutare MDM

Buletin

problemă de abordare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28577 prin manual-mecanic
problemă cu direcția Publicat de manual-mecanica
Salut, sunt nou aici. Am o problemă. Am demontat pompa servodirecției pentru a scoate un furtun rupt și acum nu am reușit să o aerisesc corect. Direcția este rigidă. Există alte metode de a aerisi circuitul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28586 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: problemă cu direcția
Trebuie doar să rotești volanul în ambele părți complet încet, de câteva ori, în timp ce verifici nivelul uleiului din rezervor și asta e tot. ;)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28596 prin manual-mecanic
Bună Roloxxxx, sunt de acord cu ceea ce spune colegul meu Nuevosenna, adăugând la comentariu că circuitul de direcție conține maximum 1,5 litri de ulei hidraulic de direcție, între 0,75 și 1,5

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28609 prin manual-mecanic
De fapt, aceasta este cea mai frecvent utilizată metodă, așa că ar trebui să repetați procesul în situațiile în care nu dă rezultate foarte bune. Puteți ridica mașina și face procesul fără ca aceasta să atingă pământul, să rotiți volanul dintr-o parte în alta, încărcând puțin pe opritoare, evident fără capacul rezervorului pus, și să ne anunțați.