Căutare MDM

Buletin

Apa din lichidul de răcire intră în uleiul de motor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28540 prin manual-mecanic
Salut tuturor, am un Opel Meriva 1.4 din 2006 și intră apă în baia de ulei. Mașina nu s-a supraîncălzit și nu se supraîncălzește și nu are răcitor de ulei. Întrebarea mea este, ce aș putea verifica înainte de a demonta chiulasa? Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28542 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Pătrunderea lichidului de răcire în uleiul de motor
Intră apă în carter? Dacă apa se amestecă cu uleiul, problema este garnitura de chiulasă și nimic altceva dacă nu ai un răcitor de ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30621 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Pătrunderea lichidului de răcire în uleiul de motor
Bună dimineața, vă scriu puțin cam târziu, îmi cer scuze că nu am putut să o fac mai devreme, dar problema cu apa care intră în ulei vine din zona curelei de distribuție. Capacul interior, care are o garnitură, se deteriorase. Vă mulțumesc pentru ajutor și vă urez cele mai bune urări.