Căutare MDM

Buletin

Apa din lichidul de răcire intră în uleiul de motor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28540 prin manual-mecanic
Apa de răcire intră în uleiul de motor. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am un Opel Meriva 1.4 din 2006. Intră apă în carter. Mașina nu s-a încălzit și nici nu se încălzește. Nu are răcitor de ulei. Întrebarea este, ce aș putea verifica înainte de a demonta chiulasa? Vă mulțumesc tuturor foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28542 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Apa de răcire pătrunde în uleiul de motor
Intră apă în carter? Dacă apa și uleiul se amestecă, problema este garnitura chiulasei și nimic altceva dacă nu ai un răcitor de ulei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30621 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Apa de răcire pătrunde în uleiul de motor
Bună dimineața, vă scriu puțin cam târziu. Nu am mai reușit să o fac până acum. Îmi pare rău, dar problema cu apa care intră în ulei este din cauza piesei de distribuție, a capacului interior care are garnitură și se deteriorase. Vă mulțumesc pentru efort și vă transmit cele mai bune urări.