Căutare MDM

Buletin

Hyundai Accent a pierdut puterea

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28511 prin manual-mecanic
Hyundai Accent a pierdut puterea. Publicat de manual-mecanica
:( Salut tuturor, am un Hyundai Accent din 1998. Au demontat tabloul de bord pentru a verifica martorul de nivel scăzut de combustibil. A doua zi, motorul a pierdut puterea și acul kilometrajului a început să tremure. Întrebarea mea este, atunci când au demontat tabloul de bord, au mutat vreun senzor? Ar putea fi tabloul de bord afectat de un senzor sau ar putea fi altceva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28539 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Hyundai Accent a pierdut puterea
Tabloul de bord nu are instalați senzori; are însă un cablu pentru vitezometru sau tahometru. Dacă nu este conectat corect, poate cauza această problemă. Uneori, acest cablu trimite informații către tabloul de bord, iar computerele folosesc acest semnal, dar aceste cazuri sunt foarte rare. Scoateți tabloul de bord și verificați dacă este conectat corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28557 prin manual-mecanic
Am făcut ce mi-ai spus, kikemec, am verificat, dar știi, când arată în jur de 60 km/h, cred că merg mai repede decât indică vitezometrul. Ce pot face să-l calibrez?
Mulțumesc pentru informații.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #28617 prin manual-mecanic
Încearcă o altă mașină ca să fii sigur. Roagă un prieten să conducă cu 60 de kilometri pe oră lângă tine sau în fața ta și apoi fă la fel cu vehiculul tău. Apoi, dacă vitezometrul este defect, nu este reglabil. Majoritatea nu sunt calibrabile pentru că funcționează cu un fel de arc pretensionat, iar acesta nu poate fi reglat. Dar încearcă să-l scoți și să te uiți la el; poate este doar o problemă minoră. De asemenea, verifică cablul care merge la tabloul de bord, dar la celălalt capăt, cel care se conectează la transmisie. Problema ar putea fi acolo.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #28642 prin manual-mecanic
Voi face ce ai spus, e o idee grozavă. Te voi anunța când am noutăți.