Căutare MDM

Buletin

Hyundai Accent a pierdut puterea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28511 prin manual-mecanic
Hyundai Accent a pierdut putere Publicat de manual-mecanica
:( Salut prieteni, am un Hyundai Accent de 98". Am demontat bordul ca să verific becul care arată „fără benzină”. A doua zi motorul pierde putere și acul KLM începe să tremure. Întrebarea mea este, când am demontat bordul, s-a mișcat vreun senzor? Ar putea bordul să fi influențat vreun senzor sau ar putea fi altceva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28539 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Hyundai Accent a pierdut puterea
Bordul nu are instalați senzori, are însă un cablu pentru vitezometru sau tahometru. Dacă este instalat incorect, apare această eroare. Ocazional, acest cablu furnizează informații bordurilor, iar computerele preiau acest semnal de la Ally, dar acestea sunt cazuri foarte rare. Demontați bordul și verificați dacă este conectat corect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28557 prin manual-mecanic
Am făcut ce mi-ai spus, Kikemec. Am verificat, dar știi, când arată cam 60 km/h, cred că merg mai mulți kilometri decât indică vitezometrul. Ce pot face să-l calibrez?
Mulțumesc pentru informații.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28617 prin manual-mecanic
Încearcă altceva ca să-ți clarifici orice nelămurire. Spune-i unui prieten care conduce cu 60 de kilometri lângă tine sau în fața ta și fă la fel și tu cu vehiculul tău. Îl dai lui. Apoi, dacă kilometrajul e greșit, majoritatea nu pot fi calibrate, deoarece asta se face cu un fel de arc pretensionat, și acela nu poate fi calibrat. Dar încearcă să-l scoți și să-l vezi, poate e doar un detaliu minor. Haaaaaaaaaaa cealaltă chestie, verifică cablul. Același care merge la bord, dar la celălalt capăt al lui, cel care merge la cutie. Poate că celălalt capăt e problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28642 prin manual-mecanic
O să fac ce spui, e o idee foarte bună, când am vești îți voi spune...