Căutare MDM

Buletin

Mustang 65 și Corsar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2841 prin manual-mecanic
Mustang 65 și Corsar Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, am niște întrebări tehnice și aș vrea ca unii dintre voi să mă ajute.
Am un client care are un Mustang din '65 și acum ceva timp a schimbat transmisia automată cu una mai modernă. Transmisia pe care a instalat-o a fost un Ford Metric cu overdrive, dar problema este că mașina nu se dezvoltă așa cum ar trebui. Îmi imaginez că trebuie să fie din cauza pasului diferențialului. Aș vrea să știu dacă cineva are vreo informație cu privire la pasul diferențialului pe care ar trebui să-l aibă ca să-l facă corect. Mulțumesc, aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2845 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mustang 65 și Corsar
Omule, nu știu din ce țară ești, deci presupun că Stang are un 289 sau un 302, important e ce raport de transmisie are, nu știu cu ce măsori, dar în SUA se numește 2.90 sau 3.07, rapoartele alea sunt lungi, mașinile alea au cutii scurte și transmisii lungi, deci e perfect pentru epoca aia, au pus o cutie lungă în ea, deci deplasează mai mult dar mai puțin cuplu, e bun pentru motor dar rău pentru cutie și transmisie, trebuie să știi ce rapoarte are și ce tip de motor are? Se încălzește motorul? și după părerea mea cutia originală C4 e foarte bună și ușor de reparat, e modificată doar cu un trans-pack și e perfectă, ideal pentru ziua de azi ar fi să pun o transmisie de 9" care sigur are 8" și un raport de 3.55 sau 3.53 sunt cele mai populare pentru acele mașini, asta fac și azi, dar mai ideal e o cutie de transmisie C4-3.07 și motor cu jucării, acele mașini nu mai sunt pentru uz zilnic, sunt de călcat tare pe ele și de distrat cu ele, în familia mea sunt 2, le-am modificat pe toate.

Ca să-ți faci o idee, pune roțile din spate în aer și învârte-le numărând turațiile cardanului, cel mai bine ar fi să scoți grupul și să vezi ce număr are, dacă mașina nu se încălzește și ajunge la 210, mașina aceea e bună, dacă vrei mai mult cuplu pune o cutie de amortizor și un galeria scurtă în afară de un Holley 450, ca să meargă corect, fără asta motoarele alea sunt de rahat, în afară de un carter cu burtă dublă ca să eviți accidentele cu uleiul. anunță-mă când știi dacă motorul se încălzește și ce raport de transmisie are. (cutia pe care ai pus-o tu nu e rea, doar că cuplul e mai elastic, pune mai multă putere pe mașină și va fi decentă, explică așa: înainte avea picioare scurte, mai rapide dar viteză maximă mai mică, acum mai lungi deci mai lente dar viteză maximă mai mare)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.