Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Golf Mk III Tocmai am sunat!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28346 prin manual-mecanic
Salut băieți, tocmai am terminat de sunat un Golf 1.8 TBI model 94, pentru că scotea mult fum, ei bine, totul era bine, după părerea mea, dar capacul vizorului zdrăngănea foarte tare, bănuiesc că sunt scafandrii care nu încarcă, evident sunt scafandri hidraulici, nu i-am descărcat când i-am scos, pentru că adevărul e că habar n-am cum să fac, a rămas cu un sunet de genul trrrrrrrrrrrrrrrr... parcă ar fi motorină, un sunet foarte puternic mult mai puternic decât un motorină, aș aprecia o sesiune de brainstorming pentru a revedea, apropo, uleiul ajunge foarte bine la arborele cu came și la scafandri deci nu cred că este o problemă din cauza lipsei de ulei, mă concentrez mai mult pe scafandri, mâine îi voi descărca și îi voi pune la încărcat singuri să văd ce gesturi fac... postare mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28366 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu Golf Mk III tocmai a sunat!!!
Ăăă, pentru anul ar trebui să aibă plăcuțe de frână reglabile ca la Fiat sau Renault, dar dacă are tacheți sau scafandri cum spui tu, ar trebui să încerci un reactivator de tacheți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28376 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă cu Golf Mk III tocmai a sunat!!!

joni07 a scris: Ăăă, pentru anul ar trebui să aibă plăcuțe de frână reglabile ca la Fiat sau Renault, dar dacă are tacheți sau scafandri cum spui tu, ar trebui să încerci un reactivator de tacheți.

Ce este acel reactivator primo? În Mexic, numim supape de ridicare, sunt cele care se pun sub arborele cu came (la acest motor) și da, din moment ce este injecție de combustibil, are deja supape de ridicare hidraulice (autoreglabile), nu cele care funcționează cu monede ca la alte motoare cu carburator. ;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28377 prin manual-mecanic
Prietene, dacă are scafandri trebuie să îi descarci mereu pentru că dacă nu va face zgomotul pe care îl descrii ca fiind un motor diesel. Modul de descărcare este cu o presă de bancă, trebuie să fie orizontale și să o apeși, să o eliberezi și să verifici dacă apasă ușor, dacă nu, repetă aceeași procedură până când este ușor să le apeși prietene, îți va lua ceva timp pentru că trebuie să o repeți de mai multe ori. O întrebare, ordinea în care le-ai pus la loc a fost în ordinea în care au venit montate? Sau nu ai ținut cont de asta?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28378 prin manual-mecanic

Jesus_06 a scris: Prietene, dacă are scafandri trebuie să descarci mereu pentru că dacă nu va face zgomotul pe care îl descrii ca fiind un motor diesel. Modul de descărcare este cu o presă de bancă, trebuie să fie orizontale și să o apeși, să o eliberezi și să verifici dacă apasă ușor, dacă nu, repetă aceeași procedură până când este ușor să le apeși prietene, îți va lua ceva timp pentru că trebuie să o repeți de mai multe ori. O întrebare, ordinea în care le-ai pus la loc a fost în ordinea în care au venit montate? Sau nu ai ținut cont de asta?

Da, asta voi face mâine cu presa și da, le voi așeza exact în aceeași ordine. Nu i-am descărcat niciodată pe scafandri și nu mi-au dat niciodată probleme. Există întotdeauna o primă dată. Să vedem ce se întâmplă mâine. Te voi ține la curent. Mulțumesc pentru informații.