Căutare MDM

Buletin

Problema zgomotului h-1 la viraje

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28330 prin manual-mecanic
Problemă zgomot h-1 la viraje Publicat de manual-mecanica
BUNĂ DUPĂ-MIAZĂ, SUNT NOU PE FORUM, MAI MULT SAU MAI PUȚIN, ȘI ÎNTREBAREA MEA A FOST DESPRE UN HYNDAI H-1 2´5 CRDI 140 CV. AM O PROBLEMĂ CĂ, CÂND VIREZ ÎNTR-O CURBĂ ASCUȚITĂ PE STRADĂ, SCOT UN SUNET (CLAN, CLAN, CLAN). AM DUS-O LA ATELIERUL OFICIAL ȘI AU SCHIMBAT COLOANA DE DIRECȚIE PENTRU CĂ AU SPUS CĂ ARE JOC ȘI NU E ADEVĂRAT, DAR PEI BINE, AU SCHIMBAT-O DUPĂ CE AU PLĂTIT 910,00 € ȘI PROBLEMA CONTINUĂ. AM DUS-O DOUĂ ZILE MAI TÂRZIU ȘI MI-AU PREGĂTIT UN ALT BUGET DE 175,00 € PENTRU ÎNTINDĂTOARELE BAREI DE SUSPENSIE. LE-AU SCHIMBAT ȘI ÎNCĂ AM PROBLEMA. CA SĂ REZUMEZ, NU. Nici măcar nu știu de unde vine zgomotul.
Dacă cineva știe de la ce ar putea proveni problema, vă rog să mă anunțați.
Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28339 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problema zgomotului h-1 la viraj
Dacă zgomotul apare doar într-un singur sens de rotație, ar trebui să verificați transmisia și articulația omocinetică a roții care ia curba mai deschis. Dacă nu, verificați toate articulațiile sferice de direcție sau suspensie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28348 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problema zgomotului h-1 la viraj
Se pare că problema ta este articulația homocinetică, are o serie de bile, probabil sunt uzate sau au prea mult joc, iată o fotografie cu o articulație homocinetică, așa se numește în țara mea, descrierea este: este partea exterioară a arborelui de transmisie spre roți, (bara care face roțile să se rotească, care iese din diferențial spre butucul roții...;) stai să văd dacă pot să mă explic... o poză te va ajuta mai mult... observă: