Căutare MDM

Buletin

Chevrolet Corsa C cu codul P0130

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28153 prin manual-mecanic
Chevrolet Corsa C cu codul P0130 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă cu un Corsa C din 2003. Martorul de verificare a motorului se aprinde și afișează codul P0130, care se referă la senzorul de oxigen. Defectul vehiculului este că acesta consumă mai mult combustibil și pierde putere când este cald și are tendința de a se opri. Am verificat bobina, firele bujiilor, bujiile, admisia de aer, pompa de combustibil și senzorul de oxigen, dar defectul persistă. Ce altceva ar putea fi?
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28158 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Chevrolet Corsa C cu codul P0130
Ar putea fi convertorul catalitic, care este înfundat sau în stare proastă, verificați și fulia arborelui cotit, deoarece acest vehicul are tendința de a produce uzură în carcasa cheii care întârzie sau avansează punctul, consumă mai multă benzină, amestecul nu este bun și provoacă o defecțiune a senzorului de oxigen.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28165 prin manual-mecanic
Când m-am uitat la datele scanerului, au arătat un amestec sărac. Voi verifica fulia și convertorul și îmi voi anunța rezultatele. Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28189 prin manual-mecanic
Verificați bujiile. Dacă sunt negre și scanerul arată un amestec sărac, senzorul ar putea fi deteriorat. Am avut o problemă cu un Chevy 500 și, din câte am văzut, majoritatea Chevy-urilor iau în considerare semnalul senzorului de oxigen. Dacă este deteriorat, va trimite prea mult combustibil. Am căutat acest cod și o postare pe blog spunea că detectează dacă semnalul senzorului de oxigen este mai mic de 0,4V timp de mai mult de 20 de secunde. Efectuați testele relevante și mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28208 prin manual-mecanic
Hei, verișoare, dacă apare codul P130, s-ar putea să fie din cauza a ceea ce ai verificat deja, dar SENZORUL DE OXIGEN nu funcționează!!!! Ai o problemă cu circuitul senzorului, ce poți face este să vezi diferența de tensiune, ar trebui să fie între 0,1 - 0,9V, verifică senzorul de oxigen pe YouTube, acolo vei vedea cum funcționează și cum să-l verifici, dar ar fi mai bine să-l înlocuiești sau să-l speli cu un detergent pentru corpul clapetei de accelerație.