Căutare MDM

Buletin

Consultanță Ford Fiesta 97-99

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28040 prin manual-mecanic
Consultanță Ford Fiesta 97-99 Publicat de manual-mecanica
Bună seara, aș vrea să profit de acest forum pentru a vă adresa o întrebare legată de Ford Fiesta din 97-99, deoarece sunt interesat de un model din 97, dar un prieten mi-a spus că aceste Fiesta din acești ani au motoare foarte proaste. A mers până acolo încât să-mi spună că motorul este practic din plastic pe interior. Aș vrea să știu cât de adevărat este acest lucru. Sper că mă puteți ajuta să mă decid dacă să o cumpăr sau nu. Vă mulțumesc foarte mult. Bună seara.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28042 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Interogare Ford Fiesta 97-99
Bună seara, prietene. Îți pot spune că aceasta este cea mai bună Fiesta pe care a avut-o vreodată Ford. Cu toate acestea, nu există prea multe informații tehnice despre acest vehicul, așa că trebuie reparat de personal calificat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28044 prin manual-mecanic
BUNĂ SEARA PRIETENI, E O MAȘINĂ BUNĂ, CU EXCEPȚIA CĂ MOTORUL ESTE DIN ALUMINIU CU O GALERIE DE ADMISIE DIN PLASTIC. ESTE FOARTE EFICIENTĂ DIN PUNCT DE VÂNZARE, CU EXCEPȚIA CĂ UN MOTOR EXTREM DE BRUTAL NU AR REZISTA DELOC.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28057 prin manual-mecanic
Niciun vehicul nu este rău, trebuie doar să fie bine întreținut. Fiesta, cum spun membrii forumului, are mult plastic și este construită cu un bloc de aluminiu, așa că supraîncălzirea este foarte complicată pentru acest tip de motor și este scumpă de reparat, dar nu este deloc rea, asigură-te doar că nu a avut niciodată o supraîncălzire sau o reparație a chiulasei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28060 prin manual-mecanic
Recomand să cumpărați de la 2000 încolo, deoarece nu este ușor de întreținut dacă se supraîncălzește, din păcate, iar dacă se topește și motorul respectiv, blocul este din aluminiu. Când se topește, nu se mai poate repara, decât dacă cumpărați un 3/4, cum îl numim noi aici în Venezuela.