Căutare MDM

Buletin

Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28035 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA
Știu și sunt aproape sigur că e convertorul catalitic, pentru că are martorul aprins și nu se vede niciun semn că funcționează la evacuare... dar martorul de verificare al manometrului e cel care mă îngrijorează, reparația ar putea fi foarte costisitoare și mai e și o mică scurgere de ulei la diferențialul față... cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28037 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA
Salut Pablo, fiecare marcă are o modalitate particulară de a afișa defecțiunile atât în ​​funcționare, cât și în condițiile critice ale fluidelor, știi deja VERIFICAREA MOTORULUI, Verificarea Transmisiei (verificarea transmisiei), un simbol precum o cheie sau o încuietoare (imobilizatorul activat), precum și la noile Fiat-uri un simbol al unui bec portocaliu (care indică o lumină arsă), la Ford Verificarea Indicatoarelor înseamnă Verificarea Ceasurilor și, din câte am înțeles, acesta se activează dacă temperatura motorului este ridicată, dacă nivelul combustibilului este scăzut, presiunea uleiului și cred că nivelul uleiului este scăzut, bateria este descărcată sau alternatorul nu transmite, aceasta este o măsură pe care au conceput-o pentru a alerta că o anumită valoare este în afara intervalului normal de funcționare, verifică aceste semnale și chiar senzorii tăi, dacă este posibil. Salutări și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28038 prin manual-mecanic
Mâine voi merge cu actualul proprietar să facem un test rutier, să-l forțez și astfel să decid dacă îl cumpăr sau nu, înainte de asta vom pune benzină, dacă acesta a fost motivul pentru care se aprinde martorul, ar trebui să se stingă, restul nivelurilor sunt ok, celălalt lucru care mi-a atras atenția este că temperatura nu a crescut aproape deloc, dar motorul nu era fierbinte... acolo vă voi spune dacă pot afla sigur ce este în neregulă, salutări tuturor și vă mulțumesc pentru contribuții, iar dacă aveți alte idei sper să comentați... salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28056 prin manual-mecanic
Wolfi are dreptate, indicatoarele de verificare te avertizează asupra unui indicator care nu funcționează sau a defecțiunii unei componente mecanice care le trimite un semnal, convertoarele catalitice se schimbă doar pentru că sunt compuse din seramică activată chimic și când se strică nu fac nimic, această defecțiune poate apărea în vehicul ca o defecțiune a senzorului de oxigen, deoarece acesta își saturează semnalul, senzorul poate fi testat oricum cu un tester.