Căutare MDM

Buletin

Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28023 prin manual-mecanic
Prieteni, vă spun că m-am dus să văd un Explorer XLT din 1995 ca să-l cumpăr și martorul era aprins:

VERIFICARE INDICATORE
Catalizator

. Era aproape fără benzină, de fapt, încărcarea alternatorului era optimă, presiunea uleiului era normală și temperatura creștea puțin, în rest totul era în regulă... dacă cineva cu experiență mă poate îndruma, ar trebui schimbat catalizatorul? sau se poate curăța?? Vă rog să mă ajutați înainte de a încheia afacerea cu proprietarul--- salutări tuturor și mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28024 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA
Salutări, Indicatoarele de verificare sunt martorul luminos care îți spune că unul dintre instrumente nu funcționează, fii atent, nu înseamnă literalmente că o piesă mecanică nu funcționează.

În cazul convertorului catalitic, acesta nu poate fi curățat, prietene, este situat în țeava de eșapament sau în galeria de evacuare, în funcție de caz. Singura modalitate este înlocuirea convertorului catalitic. În unele cazuri, îi elimină dacă nu pot obține piesa originală sau exactă. Ceea ce fac este să o înlocuiască cu una de calitate inferioară sau pur și simplu să o schimbe cu o tobă de eșapament și asta e tot. Totul depinde de caz, pentru că dacă senzorul de oxigen este acolo, trebuie să faci o modificare. Sper că te-am ajutat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28026 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Explorer 95 4.0 VERIFICARE INDICATORE și lumină CATALIZA
Dar nu are vreo legătură un bec cu celălalt? Și se poate aprinde indicatorul de verificare când nivelul combustibilului este scăzut? Mulțumesc!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28027 prin manual-mecanic
Nu, nu cu nivelul scăzut de combustibil, dar vorbești cu mine despre
INDICATORELE DE VERIFICARE.
Convertorul catalitic

se aprinde martorul
VERIFICARE
și se aprinde un alt indicator pentru convertorul catalitic,

asta încerci să-mi spui?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28028 prin manual-mecanic
da... asta e tot