Căutare MDM

Buletin

Mercedes P0130 P0150

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #27936 prin manual-mecanic
Mercedes P0130 P0150 Publicat de manual-mecanica
Salut,
în primul rând, ajutor! Am o problemă cu aceste două coduri, P0130 și P0150, la un Mercedes E320 Elegance din 1996.
Am înlocuit deja senzorii de O2, am verificat dacă există scurgeri la evacuare, admisii de aer și alte probleme. Orice sugestie ar fi foarte apreciată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #27994 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Mercedes p0130 p0150
Conform manualului, aceste coduri provin de la senzorii de pe una dintre cele două bancuri ale motorului. Apar deoarece senzorii mențin o citire de 0,4 până la 0,6V timp de mai mult de 15 secunde. Dacă ambii senzori arată o defecțiune, motorul funcționează defectuos, posibil din cauza unui amestec de combustibil foarte sărac. Puteți verifica datele în timp real cu un scaner. Senzorii pot genera citiri de până la 0,9V sau, la o extremă, 1,2V dacă amestecul de combustibil este prea bogat, iar această citire crește semnificativ doar la accelerarea bruscă. La ralanti, citirile fluctuează aproape întotdeauna constant, iar dacă senzorii nu fluctuează mult sau rămân statici, poate apărea acest tip de problemă. Spuneți-ne cum fluctuează acești senzori, astfel încât să vă putem ajuta. Dacă vehiculul dvs. are un senzor de flux de aer masic, încercați să îl curățați sau să îl înlocuiți pentru a vedea cum reacționează senzorii de oxigen

Atașament negăsit

Iată o captură de ecran a procedurii de reparare pentru aceste coduri
Ultima editare: acum 14 ani și 1 lună de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #27998 prin manual-mecanic
Rețineți că un convertor catalitic înfundat, blocat sau defect poate genera, de asemenea, aceste tipuri de coduri, deoarece saturează semnalul senzorului de oxigen

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28003 prin manual-mecanic
Sigur... interesant, ar putea fi convertorul catalitic. Curățarea debitmetrului face ca motorul să funcționeze mai bine, dar problema persistă... cum îmi dau seama dacă convertorul catalitic este înfundat?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #28004 prin manual-mecanic
Sigur... interesant, ar putea fi convertorul catalitic. Curățarea debitmetrului face ca motorul să funcționeze mai bine, dar problema persistă... cum îmi dau seama dacă convertorul catalitic se defectează?