Căutare MDM

Buletin

Mercedes P0130 P0150

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27936 prin manual-mecanic
Mercedes P0130 P0150 Publicat de manual-mecanica
Salut,
în primul rând, ajutor... Am o problemă cu aceste două coduri, P0130 și P0150, la un Mercedes E320 Elegance din 1996.
Am schimbat deja senzorii de O2, am verificat dacă există scurgeri de gaze de eșapament, admisii de aer și supratensiuni. Orice sugestie este apreciată.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni - Acum 13 ani și 11 luni #27994 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Mercedes P0130 P0150
Conform manualului, aceste coduri provin de la senzorii 1 din cele 2 bancuri de motor și sunt fixe deoarece senzorii continuă să genereze 0,4 până la 0,6 V timp de mai mult de 15 secunde. Pentru ca ambele să se defecteze, motorul este defect; poate fi foarte sărac în combustibil. Ceea ce puteți face este să vizualizați datele live cu un scaner. Senzorii generează până la 0,9 sau la o extremă 1,2 V dacă amestecul de combustibil este prea bogat și crește doar la accelerarea bruscă. La ralanti, aproape întotdeauna variază constant, iar dacă senzorii nu variază mult sau rămân statici, cauzează acest tip de problemă. Spuneți-ne cum variază acești senzori pentru a vă putea ajuta. Sau, dacă vehiculul dvs. are un senzor de debit de aer, încercați să îl curățați sau să îl schimbați cu altul și urmăriți întotdeauna reacția senzorilor de oxigen.

Atașament negăsit

Aici vă las o captură de ecran a procedurii de reparare pentru aceste coduri.
Ultima editare: acum 13 ani și 11 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27998 prin manual-mecanic
Rețineți că un convertor catalitic înfundat sau blocat, sau unul defect, generează și acest tip de coduri, deoarece saturează semnalul senzorului de oxigen.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28003 prin manual-mecanic
Sigur... interesant, ar putea fi convertorul catalitic. Curățarea debitmetrului face ca motorul să reacționeze mai bine, dar defectul persistă... Cum îmi dau seama dacă convertorul catalitic este înfundat?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28004 prin manual-mecanic
Sigur... interesant, ar putea fi convertorul catalitic. Curățarea debitmetrului face ca motorul să reacționeze mai bine, dar defectul persistă... Cum îmi dau seama dacă convertorul catalitic se defectează?