Căutare MDM

Buletin

Mult fum în mașina diesel, ajutor!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27905 prin manual-mecanic
Mașina diesel scoate mult fum, ajutor! Publicat de manual-mecanica
Salut!! Se pare că am un Golf IV TDI 1.9 de 110 CP și când apăs pedala ca să văd cum reacționează mașina, scoate mult fum de la eșapament. Cred că fumul este gri sau negru și scoate fum doar când are o turație foarte, foarte mică sau când apăs pedala complet ca să văd cum reacționează (nu trec niciodată de 3500 rpm). Mă îngrijorează această problemă?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27925 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Prea mult fum într-o mașină diesel, ajutor!!!
Salut, mi s-a întâmplat același lucru și s-a carbonizat. Am scos-o pe șosea în treapta a 4-a câțiva km și apoi a fost bine. Dacă nu, va trebui să mergi la un mecanic pentru că ar putea avea probleme cu etanșarea supapelor. Cu respect și mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27929 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Prea mult fum într-o mașină diesel, ajutor!!!
Salut prietene, cel mai probabil injectoarele sunt uzate sau necalibrate, dar înainte să pui mâna pe treabă, schimbă mai întâi filtrul de aer și testează-l. Dacă problema persistă, ăsta e primul lucru pe care ți l-am spus.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27944 prin manual-mecanic
Bună ziua, vă mulțumesc amândurora foarte mult pentru răspunsuri, Alcri, se pare că filtrul de aer este nou, deci nu poate fi asta. Cred că este mai probabil injectoarele, deoarece are sens să scoată fum când le apăs, așa că cred că asta e tot. Vă mulțumesc amândurora foarte mult, sincer.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27948 prin manual-mecanic
Dacă aș fi în locul tău, aș încerca să turați mașina din primele trepte de viteză, pentru că, dacă nu ai turat-o niciodată peste 3500, EGR-ul și galeria de admisie trebuie să fie pline de carbon.