Căutare MDM

Buletin

Citroen xara picaso 1.8 16 v benzina corr distrib

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27943 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Citroen Xara Picasso 1.8 16 V benzină, distribuită
Mulțumesc pentru răspuns. Adevărul este că mi se pare complicat. Voi încerca să găsesc un mecanic care să mă ajute să-l repar. Mulțumesc pentru ajutor. Chestia e că am fost surprins că mi-ai spus că a trebuit să schimb chiulasa și supapele, și asta fără să deschid motorul. De aceea mă îndoiesc că a fost adevărat. Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27951 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Citroen Xara Picasso 1.8 16 V benzină, distribuită
Dacă ai un prieten mecanic care poate verifica cu atenție pinionul de pe fulia arborelui cotit, există un Citroen Exara care nu are cheie în pinion, deci se apasă doar cu fulia și când este eliberată se pierde punctul. Ai întrebări? O să văd cum pot să-ți dau distribuția curelei.
Uite, sunt din Santiago. Am încuietoarea pentru arborele cotit, dacă nu are cheie.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27974 prin manual-mecanic
Prietene, ai putea să-mi trimiți adresa ta de e-mail ca să-ți pot da cele 2 mărimi de curele? Unele dintre ele trebuie să fie pentru vehiculul tău dacă mai ai nevoie de ele.