Căutare MDM

Buletin

Salut tuturor, am probleme cu Jeta 95-ul meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2950 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salut tuturor, am probleme cu Jeta mea din '95
Salut, dacă motorul tău este cu injecție unică, verifică suportul de bază, care este din cauciuc și s-ar putea să aspire aer prin caroserie. Ar putea fi și senzorul de temperatură care trimite un semnal eronat către unitatea de control și modifică toți parametrii injecției. Verifică-l și spune-mi, Alf.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2983 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Salut tuturor, am probleme cu Jeta mea din '95
Uau, scurtcircuit, nu am mai văzut așa ceva. Am verificat toți senzorii, dar nici măcar nu i-am dezlipit pe cei de temperatură. I-am ignorat atât de ușor, dar o să-i verific. Mulțumesc mult pentru sprijin, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2990 prin manual-mecanic
Mașina ta are un distribuitor de putere (delco). Ar putea fi din cauza unui capac crăpat sau a unei bobine de preluare întrerupte? În ceea ce privește senzorul, încearcă direct cu altul, este mai bun și mai sigur.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2997 prin manual-mecanic
Ei bine, în ceea ce privește defectul pe care îl descrii, cred că ceea ce ar trebui să verifici mai întâi este dacă senzorul de oxigen funcționează corect, deoarece acesta provoacă acest tip de defecțiuni (amestec prea bogat, amestec prea sărac). Când amestecul este prea bogat, murdărește uleiul foarte repede și îl degradează, ceea ce face ca vehiculul să funcționeze blocat. Când este sărac, bate, ai pierderi de putere și accelerație neregulată, verifică-l, dacă nu știi, îți pot spune cum să faci. De asemenea, verifică livrarea injectoarelor sau injectorul dacă nu stau deschise, este recomandabil să le trimiți la un laborator pentru a fi verificate bine cu echipamentul corespunzător sau, dacă ai echipamentul, efectuează un test de echilibrare a injectoarelor, iar rezultatul îți va oferi diagnosticul, în același mod verifică și senzorul de temperatură.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #3031 prin manual-mecanic
Mulțumesc mechanicbeto, adevărul e că problema trebuie să fie acolo, ceva îmi spune că e acolo dar nu știu cum să o verific, ai fi atât de amabil să mă înveți cum să fac? Mulțumesc anticipat pentru sfat și ți-am spus că e acolo, e pentru că dimineața zornăie și scoate fum și când e cald, dintr-o dată parcă se îneacă și scoate mult fum negru. Sper sugestia ta. Mult succes. PA.