Căutare MDM

Buletin

pompă de apă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2783 prin manual-mecanic
pompă de apă Publicat de manual-mecanica
Cum pot schimba pompa de apă la un Dodge Neon din 2000 cu motor de 2.0L? Există foarte puțin spațiu pentru a lucra.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2812 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pompă de apă
BUNĂ. Trebuie să demontezi aproape toată laterala, să scoți suportul pompei hidraulice, fulia de urmărire pentru a accesa cureaua de distribuție, trebuie să o scoți și pe aceasta, precum și întinzătorul împreună cu baza, fulia arborelui cu came, apoi să scoți un alt capac de jos și așa poți deșuruba pompa. DUpă CUM VEZI, E UN CIRC, NU E DELOC UȘOR. ÎȚI RECOMAND SĂ O SCHIMBI CU CINEVA CARE ȘTIE SĂ O PUNĂ LA TIMP. ALTFEL, SE POT ÎNFUNDA SUPAPELE ȘI SUPĂ AR FI MAI SCUMPĂ DECÂT CHIFTELE. SPER CĂ TE-AM AJUTAT. P.S. CUREA DE DISTRIBUȚIE ESTE CEA CE FACE POMPA SĂ SE ÎNTOARCĂ.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 3 luni #2870 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pompă de apă
MULȚUMESC PENTRU RĂSPUNS, ACUM S-A REZOLVAT. AM DESCĂRCAT MANUALUL MAȘINII ȘI L-AM STUDIAT CU FOARTE ATENȚIE, AȘA CĂ AM DEZASAMBLAT-O ȘI AM INSTALAT POMPĂ NOUĂ ȘI AM PROFITAT DE OPORTUNITATE PENTRU A SCHIMBA CUREA DE DISTRIBUȚIE (SE SCHIMBĂ LA 168.000 KM. CONFORM MANUALULUI) ȘI ACEASTĂ MAȘINĂ AVEA 160.850 KM., AM SCHIMBAT ȘI TENSIONATORUL CUREA DE DISTRIBUȚIE, A FOST UN CAM TÂRZIU, AM FĂCUT-O ÎN 2 ZILE, DAR A FOST GROZAV SĂ PARCURG ÎNCĂ 100.000 KM. SAU MAI MULT. ÎNCA O DATĂ MULȚUMESC ȘI NE VOM CONTINUA SĂ NE ÎNTÂLNIM PE ACEASTĂ DRUM.