Căutare MDM

Buletin

Schimbarea curelei de distribuție la un Golf GL 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27754 prin manual-mecanic
Bună ziua:
Aș dori să știu cum pot obține informații despre cum se schimbă cureaua de distribuție la un Golf GL 1.8 din 1998 și de ce scule am nevoie. Există un manual sau un site web care să-mi explice acest lucru? Pot afla mai multe despre asta aici, pe forum? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27774 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea curelei de distribuție la un Golf GL 1.8
pistonul în sus și cama rămâne la marcaj

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27775 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea curelei de distribuție la un Golf GL 1.8
SUNTEM AICI SĂ NE AJUTĂM UNII PE ALȚII, DAR NU SĂ VĂ FACEM TOATE TEMELE. CONSULTAȚI DIVERSELE MANUALE ȘI MERGEȚI LA PAGINA 15. MULȚUMIT, LENEȘULE.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27798 prin manual-mecanic
Nu ești din Santiago, Chile? Dacă nu, aș face eu treaba pentru tine. Ei bine, cum am spus, pistonul de mai sus și cama au un marcaj (0 T) camă de genul ăsta.