Căutare MDM

Buletin

lumină intermitentă a uleiului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 zile #27648 prin manual-mecanic
Martor intermitent ulei Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Volkswagen Polo. Sunt nedumerit de câteva luni. Martorul nivelului de ulei clipește intermitent. Presiunea din motor este excelentă și am verificat peste tot și nu am găsit defecțiunea la senzor. Dacă mă puteți ajuta, vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27676 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos intermitent al uleiului
Primul lucru este să verificați nivelul, dacă ați măsurat deja presiunea și este corectă, atunci becul ar putea fi defect, acesta este primul lucru de făcut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27719 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Martorul luminos intermitent al uleiului
Aș pune un lus în serie direct la baterie și așa te asiguri că nu vei avea probleme cu instalarea.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27736 prin manual-mecanic
Ar putea fi un presostat, care indică faptul că uleiul este sub presiune. Ar fi necesar să îl schimbi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27765 prin manual-mecanic
Salut, uită-te la cablurile care merg la alternator în caz că sunt tăiate sau uzate... Cu stimă.