Căutare MDM

Buletin

Nu găsesc computerul pentru un Cavalier din 1995.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27621 prin manual-mecanic
Nu găsesc computerul pentru un Cavalier din 1995. Îmi poate spune cineva unde este?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27635 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu găsesc computerul pentru un Cavalier din 1995
Se află pe aripa roții din față, pe partea pasagerului, mai jos, căutați-l în zona respectivă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27636 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Nu găsesc computerul pentru un Cavalier din 1995
Ce e în neregulă cu tine? Poate te pot ajuta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #28017 prin manual-mecanic
Mulțumesc, am găsit-o deja. E o problemă cu sistemul antifurt. Se aprinde martorul acela. Am efectuat deja proceduri de reprogramare. Am pus chiar și o rezistență și am schimbat comutatoarele. Urmează să înlocuiesc bordul. Simptomele sunt că se aprinde și se stinge, iar martorul antifurt nu se stinge.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28733 prin manual-mecanic
Am fost offline și nu am văzut mesajul tău la timp. Sper că problema ta cu Cavalier-ul s-a rezolvat acum. Dar dacă ai întrebări, dă-mi adresa ta de e-mail ca să-ți pot trimite un manual pentru Cavalier 95-2001.