Căutare MDM

Buletin

problemă electrică cu saxofonul VTS

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27586 prin manual-mecanic
Problemă electrică la Saxo VTS Publicat de manual-mecanica
Ei bine, am o altă problemă cu mașina asta, semnalizatoarele, geamurile electrice, încălzirea, aerul condiționat și servodirecția nu mai funcționează. Am verificat toate siguranțele, inclusiv cele din habitaclu și motor, și totul e în regulă, dar mai e ceva, dacă accelerez până la 3000 rpm, servodirecția și încălzirea se activează, dar restul nu. Bineînțeles, odată ce se activează, funcționează normal, dar dacă nu accelerez până la 3000 rpm, nu mai funcționează... e o nebunie... poate cineva să-mi spună din ce cauză ar putea fi??? Mi-au spus să verific firele de masă, dar sunt toate prinse corect... mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27589 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă electrică Saxo VTS
Ar putea fi un releu sau un alternator?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27595 prin manual-mecanic
Bună seara, Barracuda. Din ceea ce spui, și dacă nu ai probleme cu sistemul de încărcare, s-ar putea întâmpla ca BSI-ul (unitatea de control care controlează toate acestea) să aibă o problemă. Dacă, după resetare (deconectarea bornei negative a bateriei pentru aproximativ 20 de secunde), continuă să facă același lucru, atunci va trebui să duci mașina la un atelier autorizat pentru a o înlocui și a o recodifica.
Toate acestea presupunând că mașina ta, în funcție de anul de fabricație, are deja acest tip de unitate de control.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27668 prin manual-mecanic
Apollo către Jose, unitatea de comandă BSI e o adevărată pacoste și controlează luminile de urgență, ridică geamurile și alte lucruri. Trimiteți-o să verifice.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27716 prin manual-mecanic
Mulțumesc mult pentru răspuns, o să-l pun în calculatorul de erori și o să văd ce-mi spun. Cu stimă.