Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj central cu clichet zgomotos 2-3

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28792 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Zgomot de la mijlocul ambreiajului în treptele 2-3
Salut din nou colegilor,

Am găsit acest videoclip cu un Opel Combo pe YouTube și îl postez ca să puteți auzi zgomotul de clichet pe care l-am menționat la începutul acestei postări. Zgomotul este similar cu cel din videoclip, dar puțin mai slab și mai rapid:

Să vedem dacă acest lucru poate ajuta pe cineva să contribuie cu informații noi la cauză.

Mulțumesc și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29425 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Zgomot de la mijlocul ambreiajului în treptele 2-3
Sus...

Mulțumesc și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 lună #35833 prin manual-mecanic
Nimeni nu știe ce poate fi...

Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 9 luni #38350 prin manual-mecanic
Salut tuturor,

Îmi pare rău, a trecut ceva vreme de când am mai fost pe aici.

Dealerii mereu dau vina pe alte persoane. În ceea ce privește zgomotul, navigând pe forumuri germane, am aflat că ar putea fi din cauza unui defect de proiectare al volantei cu masă dublă Bosch. Se pare că nu este o defecțiune gravă, dar este deranjantă. Problema este că, dacă insist pentru o înlocuire, risc să mi se înlocuiască aceeași volantă, deoarece, având în vedere EPC-ul Opel, noua volantă apare în continuare cu același număr de piesă ca cea pe care o am.

Mulțumesc tuturor și cele mai bune urări.