Căutare MDM

Buletin

SENZOR MAF JETTA97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27703 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SENZOR MAF JETTA97
În funcție de tipul de defecțiune pe care îl prezintă vehiculul dumneavoastră, sistemul de injecție al mașinii este mai sofisticat. În acest caz, este posibil să nu mai aibă o supapă de ralanti comună, ci mai degrabă mașina dumneavoastră are încorporat un senzor numit TPS care, în cazul dumneavoastră, controlează și turația de ralanti a vehiculului în funcție de diferitele stări de încărcare ale motorului, iar electronic, deoarece nu încorporează o supapă de ralanti, computerul este cel care deschide supapa de accelerație în astfel de circumstanțe încât motorul să nu scadă în turații și să se oprească, menținând-o astfel constantă.
Modul în care ar trebui să efectuați un anumit tip de întreținere, pe care, în general, nu o recomandă reprezentanțele auto până nu o consultați personal, este, așa cum a menționat celălalt coleg, cu un spray sau aerosol la fel de volatil ca benzina sau soluția de curățare a carburatorului, pulverizând supapa fluture a clapetei de accelerație, îndepărtând toate resturile de carbon care rămân din evaporarea gazelor din carter. Sper să aveți noroc, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27746 prin manual-mecanic
Cel pe care îl indicați cu săgeata nu este senzorul MAF, ci un accelerator electronic. Senzorul MAF este montat pe furtunul de aer după filtru. În prima fotografie, puteți vedea că are trei sau patru fire.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #27759 prin manual-mecanic

NEGRO84 a scris:

CE MAI E DE NOU? AM FĂCUT POZE CU CEEA CE SE PRESUPUNE A FI SENZORUL MAF AL MAȘINII MELE. CUM SPUNEAM, MAȘINA MEA ESTE UN JETTA AMERICAN DIN '97. AM AVUT ODATĂ ACEEAȘI PROBLEMĂ ȘI AU CURĂȚAT ACEEAȘI PIESĂ PE CARE V-O ARĂT ÎN IMAGINE. CONFORM UNOR PRIETENI, MI-AU SPUS CĂ ACESTA ESTE SENZORUL MAF. ADEVĂRUL ESTE CĂ AM CĂUTAT DEMONTAREA ACESTEI PIESE PENTRU CĂ NU VREAU SĂ O RIDICHEZ SAU CA, CÂND DESCOPER PIESA, SĂ ZBOARE BUCĂȚI DIN EA. VĂ APRECIEZ FOARTE MULT AJUTORUL.

[atașament:1]C:\fakepath\SENZOR MAF JETTA 97.png[/atașament]

[atașament:1]C:\fakepath\SENZOR MAF JETTA 97.png[/atașament]

Nu este vorba de MAF, ci de corpul clapetei de accelerație. Verifică dacă ai un releu cu numărul 30 în cutia de siguranțe. Dacă da, conectează-l cu un cablu între pinii 30 (+) și 87 și vezi ce se întâmplă.
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27832 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult tuturor. După cum puteți vedea, am foarte puțină experiență în mecanică. M-am concentrat pe o piesă care nu era senzorul MAF. Kikemec mi-a lămurit o parte din ignoranța mea despre ce este senzorul. Vă mulțumesc foarte mult. Voi curăța sistemul de accelerație și senzorul MAF cu Carbiclin și vom vedea dacă rezolvă defectul minor al mașinii mele. Vă mulțumesc foarte mult tuturor. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27841 prin manual-mecanic
Ăla e corpul clapetei de accelerație! MAF-ul e cel atașat la cutia filtrului de aer. Problema ta la ralanti e corpul clapetei de accelerație. Spală-l de fiecare dată când faci reglaje.