Căutare MDM

Buletin

SENZOR MAF JETTA97

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27942 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SENZOR MAF JETTA97
Mulțumesc Pineda, chestia e că aveam de gând să o fac eu, dar am îndoiala că dacă o dezleg, va zbura vreun arc sau vreo piesă a mecanismului. Cred că o să optez pentru a o duce la service. Am căutat deja defecțiunea acelei piese și nu am găsit-o. Nu vreau să mă coste mai mult mai târziu pentru că nu știu. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27995 prin manual-mecanic
Decizie înțeleaptă, prietene, pentru că aceste tipuri de piese nu pot fi demontate pentru că se deteriorează. Majoritatea nici măcar nu au șuruburi, iar scoaterea lor este inutilă. Vina ta e cu totul alta. Du-l la un atelier să-l verifice; vor ști ei ce să facă. Și dacă vrei să fii servit cum trebuie, nu încerca să le dai instrucțiuni pentru că nimănui nu-i place să i se spună ce să facă de către clienți. Cel puțin așa e aici, în țara mea, și majoritatea oamenilor de aici comentează urât despre clienții care fac asta și chiar merg până acolo încât nu-i servesc. Mult succes, și dacă poți, spune-ne cum a fost și ce ți-au spus că a fost vina.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #27999 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru comentariu, omule, asta o să fac ca să evit ca reparațiile mașinii mele să devină mai scumpe. De îndată ce am vești, o să iau de bună că vor fi publicate. Cu cele mai bune urări tuturor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31327 prin manual-mecanic
Ce mai faci, omule? După mult timp, în mare parte din cauza timpului, am venit să comentez că mi-am dus deja mașina la un atelier presupus prestigios și vești proaste: m-a costat mai mult decât mă așteptam și mașina mea este la fel, cu aceeași defecțiune. Șeful spune că este o problemă cu sistemul de aer condiționat, ceea ce nu este adevărat. Sunt de acord că sistemul de accelerație și senzorul MAF necesită curățare, lucru pe care l-au făcut și aceștia. După aceea, vă voi da numele atelierului, pentru că se pare că are mai multe filiale în țară. Salutări tuturor.