Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ CU EXPEDIȚIA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27354 prin manual-mecanic
PROBLEMĂ CU EXPEDITION Publicat de manual-mecanica
CE E MAI MULT, PRIETENI MDM? EI BINE, VĂ DERANJEZ DIN NOU PENTRU CĂ AM O PROBLEMĂ CU O AMERICAN EXPEDITION DE 8 CILINDRI, MODEL DIN 2001. PROBLEMA ESTE CĂ UNEORI SE NEPOVEȘTE ȘI SE ZVĂLUCEȘTE PICANT, ȘI UNEORI FUNCȚIONEAZĂ ÎN STĂRI PERFECTE, IAR CÂND SE NEPOVEȘTE INDICĂ INDICATORUL P1131 ȘI AM SCHIMBAT DEJA FILTRUL DE BENZINĂ, POMPA, AM SPĂLAT DEJA INJECTOARELE DE 2 ORI ȘI NIMIC.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27355 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ CU EXPEDITION
Acest cod se datorează unei probleme cu sistemul antipoluare sau cu catalizatorul. Sau Zonda O2
312 284 3960 (apel Columbia)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28248 prin manual-mecanic
Am aceeași problemă, vă rog să publicați soluția, sunt din Mexic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28256 prin manual-mecanic
Mi s-a întâmplat ceva similar. Codul se referă la senzorul de oxigen. În cazul meu, am verificat senzorul de O2 și era în regulă. Am verificat tot sistemul de aprindere și am găsit o bujie cu o mică crăpătură. Le-am schimbat pe toate și am rezolvat problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #28260 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, problema este într-adevăr la bujii. Am vorbit cu uzina și bujiile pe care le-au instalat cauzau defecțiunea, așa că au schimbat tipul de bujie și totul a fost corectat.