Căutare MDM

Buletin

Probleme cu Honda Accord-ul meu din 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2727 prin manual-mecanic
Probleme cu Honda Accord-ul meu din 1999 Publicat de manual-mecanica
Salut, am o problemă cu Honda Accord-ul meu. Când motorul este la ralanti, are tendința să se miște neobișnuit, zdrăngănind. Am demontat deja corpul clapetei de accelerație de mai multe ori, dar este tot la fel. Aveți sugestii?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2730 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Honda Accord-ul meu din 1999
BUNĂ, DACĂ NU MĂ GREȘEL, CAUTĂ DEFECTUL PE PARTEA ERATA. SCANEAZĂ-L ȘI VEI ECONOMISI TIMP ȘI BANI. ÎMBRĂȚIȘĂRI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2761 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu Honda Accord-ul meu din 1999
Mulțumesc pentru sugestie. Am rulat scanarea și arată P0505 (eroare de mers în gol). Este o defecțiune a controlului vacuumului. Nu știu dacă aveți sugestii despre ce să verific.
Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 luni #2762 prin manual-mecanic
Am o mică problemă cu un Accord din '92. Palpează martorul D4, iar acum nu mai răspunde la fel ca înainte, la fel și martorul de verificare a motorului... Cine mă poate ajuta?