Căutare MDM

Buletin

MULȚUMESC PENTRU SOLUȚIA LA OPTRA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42644 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: MULȚUMESC PENTRU SOLUȚIA LA OPTRA
Știi ce? De atunci Kia a avut probleme, am schimbat conducta de combustibil, de aer și am curățat injectoarele ca să o calmez pentru că nu era niciun mecanic aici în Venezuela care să știe, e foarte trist, săptămâna trecută s-a stricat și, bineînțeles, nu știau ce e, au curățat din nou injectoarele, dar tot nu a funcționat, au deconectat senzorul MAF și a funcționat mai mult sau mai puțin, l-am înlocuit și știi ce, martorul luminos care nu se mai stinsese niciodată, s-a stins și totul funcționează, trist e că senzorul ăla a fost schimbat cu unul nou, poate a fost mereu stricat, raportez asta în caz că i se întâmplă și altcuiva același lucru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42651 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: MULȚUMESC PENTRU SOLUȚIA LA OPTRA
Salut aura17, mă bucur că ți-ai rezolvat problema. E ciudat că nu ai încercat să înlocuiești mai întâi MAF-ul. După cum ai menționat mai devreme, ai schimbat mai mulți senzori și nimic... Ei bine, oricum, nu e nimic mai bun decât să-ți aduci mașina înapoi în stare bună... Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.