Căutare MDM

Buletin

Cum să reglezi un Nissan Pathfinder Z2.4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27216 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se reglează un Nissan Pathfinder Z2.4
Nu sunt mecanic pe benzină, dar am o idee cum e, și nu știu, și are un arbore cu came dublu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27217 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Cum se reglează un Nissan Pathfinder Z2.4
Întrebarea mea este dacă are 2 fulii cu came sau doar unul???

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27218 prin manual-mecanic
unul singur nu aduce nimic mai mult

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27220 prin manual-mecanic
Nu am văzut un Pathfinder cu 4 cilindri, am văzut unele cu 6, dar oricum, ca să recapitulez ideea, pune primul piston deasupra și arborele de came ar trebui să aibă o crestătură în dinte, ar trebui să fie orientat în sus ca la un ceas la ora 12.
Celălalt are distribuitor în bloc sau iese din spatele arborelui de came? Nu știu când ajunge mesajul tău, mă încurcă, ar trebui să scrie când ajunge un mesaj.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27221 prin manual-mecanic
Distribuitorul vine cu blocul și unde este orientată fulia arborelui cotit?