Căutare MDM

Buletin

Nu mi se aprinde semnalizatorul din dreapta!!!!!!!!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27196 prin manual-mecanic
Semnalizarea mea dreaptă nu se aprinde! Postat de manual-mecanica
Semnalizatorul meu dreapta nu se aprinde: am schimbat becurile, am verificat siguranțele și nimic, iar problema e că e doar stopul spate, stopul față funcționează bine... Am nevoie din nou de ajutorul vostru! Mulțumesc anticipat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27198 prin manual-mecanic
Salut prietene, cred că ar trebui să menționezi marca și modelul mașinii tale ca să te putem ajuta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27205 prin manual-mecanic
Poate ți se pare ciudat că o femeie este pe acest forum... dar mașina mea este o Kia Besta 2.7 din 2004.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27206 prin manual-mecanic
Uite, dacă ai verificat deja siguranțele și ai schimbat becurile, trebuie să verifici ce este...
dacă există masă și dacă există pozitiv, pentru asta vei avea nevoie de un tester de curent.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #27219 prin manual-mecanic
Bună Jacqueline, verifică conectorul sau mufa stopului dreapta spate. Uneori se sulfatează (devine verde) și contactul este izolat. Poți verifica și baza duliei pentru a te asigura că borna centrală face contact cu becul.